onsdag den 16. juni 2010

Truefitt & Hill, Grafton klassisk herreduft

Caspar Harms, Roskilde


Duften?
En let duft, der dufter af lavendel og sommer. Citrusdufte holder dog ikke længe på mig.

Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Ja, en helt igennem Engelsk duft. Men - for mig en helt igennem typisk sommerduft.


Er produktet brugervenligt?
Ja, meget drøj i brug.

Ville du anbefale produktet til andre?
Ja, virkelig en klassisk Engelsk herre duft. En duft, som rigtig mange mænd vil kunne lide her til sommer, hvor de lidt mere lette dufte skal bruges og kommer til sin ret.

Hvis du vil købe Klassisk herreduft Grafton fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Truefitt & Hill, Spanish Leather Herreduft

Søren Langeland, Skørping


En meget maskulin duft, som godt kan virke lidt tung i det. Det vil ikke være min foretrukne duft, da jeg gerne vil have en duft, som er lidt lettere.


Produktet lever dog alligevel op til både beskrivelse og forventninger. Selvom det ikke vil være en duft jeg vil købe som det første, synes jeg stadig den er rigtig god og holder meget længe.

Den vil dog klart kunne anbefales til andre og må også indrømme, at flere kvindelige kollegaer synes den var rigtig god.

Designet af flasken vil helt sikkert også være en man sagtens vil kunne være bekendt at have stående fremme på sit badeværelse. Efter min mening udtrykker både flaske og etiket stil og sans for kvalitet.

Hvis du vil købe Klassisk herreduft Spanish Leather fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

tirsdag den 1. juni 2010

Truefitt & Hill, Daily Facial Cleanser

Peter Wegersleff, København


Konsistensen af produktet:?
Meget fin. Har skulle vænne mig til størrelsen af slibekornene. Synes i starten, at de var meget store og uensartede. Det synes jeg forøvrigt stadig at de er, men ved at være lidt forsigtig og bruge lette bevægelser, er det et godt renseprodukt.

Duften?
Himmelsk – jeg elsker at vågne op under bruseren hver dag. Det er, for mig, en fantastisk start på dagen.


Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Ja, det synes jeg faktisk det gør. Dog ville jeg ønske at slibekornene var en anelse mindre, men det er jo en personlig smag.


Er produktet brugervenligt?
Meget. Man drukner ikke i skum, hvilket er godt! Huden virker meget frisk efter brug.
En lille meget fin detalje ved produktet er, at etiketten IKKE opløses og forsvinder ved at tuben står ved bruseren. Dvs. at det er lækkert at se på hele tiden.

Ville du anbefale produktet til andre?
Som med alle de andre produkter, så JA!

Hvis du vil købe Daily Facial Cleanser fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Truefitt & Hill, Advanced Facial Moisturiser

Peter Wegersleff, København

Konsistensen af produktet:?
FANTASTISK fugtcreme. Tro mig, jeg har prøvet i hundredvis af fugtprodukter i mit professionelle virke, og denne T&H har fået mig helt op at ringe!!


Det er anden gang i mit liv, at jeg prøver en så fantastisk fugtighedscreme. Den er helt, helt vidunderlig lækker at anvende. Den gennemfugter huden omgående, og man kan mærke fugten i huden, hvilket er helt unikt. Jeg har taget tid på det, og jeg kan i gennemsnit mærke fugten – en SKØN våd fornemmelse – i ansigtet ca. 20 minutter EFTER applikationen. Den er altså helt utrolig. Huden bliver meget blød og smidig efter få dages brug. Det er et hurtigtvirkende produkt.


Jeg er så vild med denne creme, at jeg sågar har måtte teste den, som bodylotion ....


Duften:?
I og med at jeg elsker duften af lavendel, bliver jeg blød i knæene, hver evig eneste morgen jeg bruger cremen. Jeg ligefrem glæder mig til at skulle have den i ansigtet. Duften holder længe, indtil flere timer efter applikationen. Ekstra dejligt er det, når jeg – 3 gange om ugen – går til styrketræning. Så ”dukker” lavendelduften pludseligt op igen, når jeg bliver varm af anstrengelserne....skønt!!!!


Lever produktet op til forventning og beskrivelse:?
Ja og mere end.

Eneste lille hage ved produktet er, at der ikke angives hvilken SPF faktor det indeholder. Jeg er heller ikke særlig vild med indholdet af hele fire (4) forskellige parabener. Det er lidt øv. MEN det ødelægger IKKE den fede oplevelse i brugen af produktet!

Er produktet brugervenlig:?
Ja. Det er en ”fed” tube – et rigtigt flot pralestykke at have stående på ”paradehylden” på badeværelset!

Ville du anbefale produktet til andre:?
Helt sikkert!

Hvis du vil købe Advanced Facial Moisturiser fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Truefitt & Hill, West Indian Limes Aftershave Balm

Rune Eklund, Nørresundby

Lækker og cremet uden at være fedtet.

Kan godt li' duften i denne serie.

Dejligt med dispenser.

 


Hvis du vil købe West Indian Limes, barbercreme fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Truefitt & Hill, West Indian Limes Shaving Cream

Rune Eklund, Nørresundby

Super produkt, dejlig duft og handy pakning - nem, at dosere.



Hvis du vil købe West Indian Limes, barbercreme fra Truefitt & Hill så [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.