torsdag den 25. november 2010

Marlborough Shaving Cream, D.R. Harris & Co.

John Kreiner, Journalist - Præstø


Konsistensen af produktet?
Konsistensen af dette produkt er – modsat de fleste andre barbercremer, jeg har prøvet – meget fast i konsistensen, nærmest hård, som var det en barbersæbe og ikke en creme.

Duften?

Den meget klassiske duft er uhyre behagelig og tilpas diskret, men – hvor paradoksalt det end måtte forekomme – også markant, så det bliver en nydelse at bruge denne creme. Samtidig er det en duft, der signalerer tidløshed og stilsikker elegance. Duften virker meget sammensat, men eksempelvis duften af sandeltræ kan sagtens fornemmes.

Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Det er min klare opfattelse, at denne barbercreme giver en fremragende forberedelse til en barbering, en forberedelse, der – trods mit liv som inkarneret ”sæbe-mand” – er fuldt på højde med de bedste barbersæber, jeg har kendskab til.


På ét punkt synes jeg endog, at denne creme overgår de fleste barbersæber, nemlig i det ”glidelag”, der gerne må være til bladet under barberingen. Mens mange barbersæber næsten tørrer huden ud under skummet, så efterlader denne creme huden glat og smidig til selve barberingen.



Er produktet brugervenligt?
Som nævnt er cremen fast og nærmest at sammenligne med barbersæber, hvilket betyder, at der også skal arbejdes en smule mere end normalt med cremer, når barberkosten skal lades. Men når dette er gjort, er den lige så nem at piske til skum som andre cremer og de bedste sæber.


Skummet er helt enestående, og man fornemmer allerede under indsæbningen, at cremen indeholder elementer, der sikrer hudens bløde fugtighed.


Er man tålmodig under ladningen af kosten, er der rigeligt skum til en god tre-pas barbering.


Cremen leveres i en elegant bakelit-bøtte, der samtidig klæder hylden med barbergrejer.


Ville du anbefale produktet til andre?
Denne barbercreme er særdeles anbefalelsesværdig, fordi den på én gang kombinerer sæbernes fasthed og cremernes fyldige og fugtighedsgivende egenskaber. Skum med de egenskaber vil altid give en pragtfuld barbering, som andre også fortjener at opleve..

Hvis du vil købe Marlborough Shaving Cream fra D.R. Harris & Co. [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

onsdag den 17. november 2010

Naturlig Bade- & Kropsolie med cedertræ, enebær & fyr, Trevarno

Peter Wegersleff, 24 års erfaring i kosmetikbranchen, København

Konsistensen af produktet:
Super! Her er et produkt jeg har ledt efter med lys og lygte. Det er en uovertruffen lækker badeolie, som dufter himmelsk. Det er en sand fryd at ligge i badekarret og bare blive plejet af de lækre og skønt duftende olier. Mixet af cedertræ, enebær og fyrrenåle er et hit!

Olien er også fin at bruge på en svamp under bruseren, og ikke mindst til at pleje tørre hudpartier, så som skinneben, knæ og albuer med – i stedet for en creme efter badet!





Duften:
Lækker!

 
Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Jeg er total solgt – så JA!




Er produkter brugervenligt:
Supernem, at anvende takket være pumpen.

Ville du anbefale produktet til andre:
Ja!


Hvis du vil købe Naturlig badeolie fra Trevarno [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Økologisk Aftershave Oil, Trevarno

Peter Wegersleff, 24 års erfaring i kosmetikbranchen, København

Konsistensen af produktet:
Overraskende god! Begrebet olie lyder jo som noget der fedter, men det kan bestemt ikke siges om denne uundværlige aftershave oil. Den absorberes omgående.



Duften:
Dejlig frisk og slet ikke ”fed” i duften som olier kan være!

Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Ja helt klart. Den gør huden superblød og lækker. Det er et af de der produkter, som man bliver totalt afhængig af. Det er et superprodukt! Olien beroliger og dulmer omgående irritationer. Dette produkt bliver for altid et produkt, der kan findes på min toilethylde!




Er produktet brugervenligt:
Meget! Dryptælleren gør det nemt at dosere. Der skal kun få dråber til at gøre huden blød, blød, blød ....ahhh!

Ville du anbefale produktet til andre?
Ja!


Hvis du vil købe Økologisk Aftershave Oil fra Trevarno [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

tirsdag den 9. november 2010

Eton College Collection Barbercreme, Taylor of Old Bond Street

Lars Detlefsen, 41 år, bankansat - Køge



Eton College Collection Shaving Cream, er en meget drøj og cremet barbercreme med en svag duft af citron, normalt ikke en duft, jeg er den store tilhænger af, men det virker nu opfriskende, at starte barberingen med og jeg vil anbefale, at man prøver den næste gang, der skal købes barbercreme, det er helt klart den bedste af de cremer jeg har prøvet fra Taylor of Old Bond Street - og det siger ikke så lidt.

Hvis du vil købe Eton College Collection barbercreme fra Taylor of Old Bond Street [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.