tirsdag den 9. august 2011

Musgo Real, Aftershave Balsam

Michael Bjerre, Ingeniør - Berlin

NU, skulle det være - jeg ville simpelthen forkæle mig selv "lidt" med noget godt klassisk barbergrej. Jeg købte en silvertip barberkost og en gammeldags barberskraber i et utrolig flot design fra tyske Mühle. Som bonus oven i hatten - er det nu tilladt, at have mit barbergrej stående fremme på badeværelset :o)

Da jeg skulle vælge barberprodukter, kom jeg på noget af en opgave - for syv og søren - sikken et slaraffenland - jeg havde ingen anelse om, at der findes SÅ meget forskelligt til os kræsne mænd. En hel ny verden har åbnet sig for mig, og jeg glæder mig i den grad til at udforske hele dette univers.



Endte med at købe barbercreme og aftershave balsam fra Claus Porto, Portugal, der står bag mærket MUSGO REAL, der blev fremstillet tilbage i 1920. Duften passer perfekt til mig - den er ren, diskret og maskulin. Har aldrig haft sådan et blødt og meget lækkert barberskum før. Det er ren velvære, der holder hele dagen.

Med min levering fulgte en flot beskrevet guide med "Den Perfekte Barbering", som jeg har fulgt til punkt og prikke - og har aldrig haft så tæt og lækker en barbering før.



Købte samtidig én af de meget berømte sæber fra Claus Porto - det er håndlavet kræs i topklasse og duften sparker r..... og fylder badeværelset med den lækreste rene duft.

Hvis du vil købe Musgo Real eller sæber fra Claus Porto [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.