torsdag den 27. oktober 2011

Barbersæbe Royal Shaving

Michael B. Nielsen, Århus

På en ferietur til Østrig i sommer, havde jeg "heldigvis" glemt mit barbergrej.

På 3. dagen af ferien var skægget ved at være irriterende og meget langt - så jeg tog ind til den nærmeste by og fandt et fantastisk parfumeri, med et hav af barberprodukter til mænd.

Jeg fik anbefalet Barbersæben fra Royal Shaving, der er en blød og cremet barbersæbe, som mest af alt minder om en hård barbercreme. I dette slaraffenland fandt jeg samtidig en barberkost fra Mühle.



Vel hjemme på hotellet - gik jeg straks i gang med at afprøve mine nye indkøb, og hvilken glæde. Jeg har aldrig før oplevet en så tæt og behagelig barbering - en hel ny verden har åbnet sig for mig - og jeg er meget glad for i dag, at jeg glemte mit barbergrej.

Barbersæben fra Royal Shaving er indtil videre mit bedste barberprodukt og glæden var stor, da jeg opdagede, at dette mærke sælges i Danmark.



Jeg har udvidet sortimentet med Royal Shaving Aftershave Balm, der får mine bedste anbefalinger - og så gør det bestemt ikke noget, at emballagen er flot elegant og enkel.

Hvis du vil købe Royal Shaving Barbersæbe eller Aftershave [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

fredag den 14. oktober 2011

Barbercreme Musgo Real

Anmeldt af Thomas Grenberg, Thy


Generelt:
Modtog en kasse med rene lækkerier fra Gentlemen´s Bazaar bla. Barbercremen Musgo Real, som jeg har prøvekørt i næsten 14 dage.

Musgo Real kommer fra det Portugisiske firma Claus Porto, der er verdensberømt for deres håndsæber. Cremen indeholder bla. Lanolin, jojobaolie, mentol og troldnød - så allerede her lyder det rigtigt godt. Barbercremen er håndlavet og omrørt i en åben kedel i 3 dage - det skulle give en lækker cremet konsistens.

Den leveres i en 100 ml metal tube, som virker ganske gedigen og klassisk, uden det store tingel tangel, måske kunne man have ønsket et andet låg, så tuben bedre kunne stå op i skabet og spare plads til os med for mange barberprodukter, men det hører under småtingsafdelingen.

Musgo Real Barbercreme har jeg testet med forskellige barberkoste, DE skrabere (Safety Razor) og barberblade. Har med vilje valgt ikke at bruge pre-shave oil for bedre at kunne bedømme produktet. Barberskummet er rørt op i skål med vand - tilsat lidt efter lidt.



Konsistensen af produktet:
Selve barbercremen er meget tyk i konsistensen, så der skal trykkes lidt på tuben, før man får den ønskede mænge, men det har også sin fordel, da man så bedre kan dosere barbercremen uden at få for meget i skålen.

Er produktet brugervenligt:
Både og. - Barbercremen er sværere at skumme op med kost end dem jeg normalt bruger, måske fordi, at den er så tyk i konsistensen. Man skal kun tilføre MEGET lidt vand af gangen, da barberskummet ellers bliver ødelagt - måske skal der bruges lidt ekstra creme.

Jeg ynder selv at skylle ansigtet imellem hvert pas, men man mærker tydeligt, at for meget vand i ansigtet ødelægger barberskummet. Til sammenligning kan man næsten ikke ødelægge en barbercreme fra Truefitt and Hill, der alle giver et lækkert cremet barberskum.

Jeg kunne i øvrigt aldrig drømme om at påføre barbercreme uden en barberkost. Der bruges simpelthen for meget barbercreme, og det bliver ikke fordelt jævnt på skægget eller giver mig oplevelsen af en tæt barbering.  Så jeg anbefaler ALLE, at bruge en god barberkost gerne med grævlingehår - det er noget, der virker.
Med lige dele tålmodighed og øvelse får man et barberskum, der siger spar to. Musgo Real barbercreme, er utrolig lækker og cremet, hvilket man tydeligt mærker under barbering. Selve barberingen er en oplevelse. Grundet glycerinen, glider barberskraberen som en leg, og man fornemmer ikke, at skraberen tager for hårdt fat. Selv med et sløvt barberbald, der skulle havde været udskiftet, fik jeg en utrolig lækker og tæt barbering.

Lanolinen går ind, og plejer huden, så den føles glat og lækker i mange timer bagefter.

Jeg har fået den tætteste barbering i meget lang tid med Musgo Real
Duften:
Musgo Real barbercremen har en lækker diskret duft med et maskulint snert, og er meget behagelig. Man kan dog ikke fornemme, at der er mentol i ?

Lever produktet op til forventninger og beskrivelse:
JA - i høj grad. Musgo Real har givet mig den tætteste barbering og en glathed, som jeg normalt kun opnår med en barbercreme fra Truefitt and Hill.

Denne barbercreme er endnu et hit hos Gentlemen’s Bazaar.
Vil du anbefale produktet til andre:
På min hylde med barbergrej er Musgo Real blevet en lige så stor stjerne som Christiano Ronaldo er for det Portugisiske fodbold landshold. Jeg vil helt klart anbefale denne barbercreme til andre - på trods af, den lidt vanskelig at skumme op.

Musgo Real er en fornøjelse at barbere sig med og huden føles glat og blød i lang tid - lige som det skal være.
Hvis du vil købe Musgo Real eller sæber fra Claus Porto [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

lørdag den 1. oktober 2011

my-pleasure anmelder Truefitt & Hill

My-pleasure.dk samler Nicolai Klingenberg nogle af sine oplevelser og møder med personligheder og livsstil i bred forstand, det hele afleveret i øjenhøjde med et smil på læben og et glimt i øjet.



Den 1. oktober har my-pleasure en  Anmeldelse af Truefitt & Hills Sandeltræ herreduft.