tirsdag den 15. maj 2012

Luksus barbersæbe, Truefitt & Hill

L. W. Nielsen, Århus

ENDELIG, har jeg fundet den barbersæbe, som jeg har ledt efter med lys og lygte. Barbersæbe i træskål fra Truefitt & Hill i London har jeg nu brugt i over 2 år og min barbering er en fornøjelse, hver dag.



Duften er lys og mild - som Janne fra Gentlemen´s Bazaar siger, så dufter den som rent vasketøj, der har hængt ude på en varm sommerdag, det er nok en meget god beskrivelse.

Barbersæben er nem at skumme op også selvom jeg kun har en billig barberkost, og for kr. 190,00 har jeg det bedste og reneste barberskum til mere end 1 år.

For et stykke tid siden, blev jeg lokket til at bruge en barbercreme til afveksling for barbersæben og det har været en hel ny oplevelse for mig. Jeg startede med 1805 fra Truefitt & Hill - den er lige så mild og ren i duften - og giver et fantastisk barberskum. Efter anvisning fra Gentlemen´s Bazaar tager jeg en mængde svarende til en ært og kommer i en porcelænskål (stjålet fra køkkenet) og tilsætter en tsk. fuld godt lunken vand og rører barbercremen til en cremet fast barberskum, der dufter utrolig godt, og giver et godt glid til min barberskraber.

Føler mig for første gang i mange år - tæt og nybarberet hver dag.

Nu ved jeg endelig altid, hvad jeg skal ønske mig - det næste må blive en sæbeskål og måske en bedre barberkost.

Tak til Gentlemen´s Bazaar for en utrolig god service.

Hvis du vil købe barbersæbe fra Truefitt & Hill [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.