torsdag den 17. januar 2013

Barberprodukter, mine favoritter

Thomas Grenberg, Thy


Som en travl mand i en travl hverdag på job og hjemme, så er der ikke noget bedre end at starte dagen eller afslutte dagen med at pleje sig selv med en god barbering med lækre produkter fra Gentlemen’s Bazaar. Følelsen af velvære og blive soigneret med produkter, der bare virker, og som dufter godt, er fantastisk, og giver selvværdet og humøret et kæmpe boost.
Hvorfor lige Gentlemen’s Bazaar ?
Har købt pleje- og barberprodukter mange steder og køber stort set kun på nettet, da jeg kan få langt bedre produkter end i butikkerne samt større udvalg. Ved et tilfælde havnede jeg på Gentlemen’s Bazaar, og bestilte varer - det har jeg så gjort mange gange siden.
Produkterne og udvalget er i top - men måske endnu vigtigere, så har de en verdensklasse kundeservice, har haft mange spørgsmål om produkterne og hver gang fået en et svar, hvor man tydelig fornemmer, at de ved, hvad de taler om, og giver gode råd og vejledning. Varerne kommer hurtigt med posten og hver gang har jeg fået nogle vareprøver med, som giver en god inspiration. Jeg er aldrig blevet skuffet over deres produkter, og glæder mig til hver gang jeg skal lægge en ordre ind. Eneste minus er, at skabet på badeværelset efterhånden er for lille til alle de skønne produkter.
Skulle jeg vælge en liste over de bedste steder på nettet at handle ville Gentlemen’s Bazaar ryge direkte ind, som nummer 1, velfortjent.
 


Mit ynglings barber set-up:
Mit ynglings barber set-up ud af efterhånden mange produkter ser således ud og bliver typisk brugt i weekenderne hvor tiden er bedre til at forkæle sig selv:
Silvertip kost
Gillette Fatboy skraber fra 1950’erne
Personna/Derby blad
Truefitt and Hill No 10 pre-shave
DR. Harris Arlington barbercrem
Truefitt and Hill Trafalger aftershave balsam
Truefitt and Hill Trafalger cologne
Osmium Multi vitamin gel
Sportique deodorant Powder Fresh
Og hvorfor er lige de produkter så gode?
En lækker silvertip kost med bløde grævlinge hår er et must i min samling, og giver lige det ekstra til luksus barberingen. Skraberen og blade er meget en smagssag, men lige netop Fatboy’en passer fint til mig med god vægt og så kan den indstilles, om den skal være mere aggressiv eller ej. Bladene er igen en smags sag og nogle foretrækker dem meget skarpe og andre vil helst have dem lidt mildere. Derby og Personna bladende passer godt til mig, da de ikke er for skarpe og derved ikke giver mig røde knopper og snitsår, som andre gør. De holder længe, hvis de bliver skyllet efter hver barbering, og giver en tæt og god barbering.
Pre-shave gel giver lige det ekstra glid, der resulterer i en ekstra glat og tæt barbering. Barbercremen fra DR. Harris er fantastisk, den giver den tykkeste lækreste barberskum og så dufter Arlington lækkert med en mild citrus duft. Beskyttelsen er i top og skraberen får et fantastisk glid, et top produkt, som slår konkurrenterne.
Jeg har fået en eller anden mani med T&H Trafalger serie, jeg elsker simpelthen duften, den er frisk og passer til en god sommer dag. Umiddelbart kan man sige, at alle T&H aftershave balsam er gode med lanolin i, der giver en blød hud og varer i mange timer, men lige netop duften af Trafalger siger spar to hos mig.
Når barberingen er færdig og huden er blevet tør, kan jeg godt lide at bruge ansigtspleje og her har jeg fundet Osmium, som er min helt klare favorit. Deres Multi vitamin gel giver god fugt til huden og så plejer den godt og giver en meget lækker mild kølende fornemmelse, som gør godt oven på en barbering. Den har en god pris, og er et virkeligt lækkert produkt.
Må i øvrigt lige hejse flaget for deodoranten fra Sportique, som en mand, der render meget rundt til hverdag og går til Spinning 3 dage i ugen, så er det vigtigt, at have en deo, der holder længe og som i øvrigt ikke svier, når jeg får den på. Sportique lever suverænt op til mine krav, og er min klare favorit. Den milde friske duft kan fornemmes i mange mange timer.
Opsummering:
Overstående produkter er mit bud på en luksus barbering, men mindre kan skam også gøre det, prøv evt. barbersæberne fra Nanny, cremerne fra Claus Porto eller Truefitt and Hill nr. 10 serie. Alle forholdsvis billige - men super produkter.
Det er bare om at gå i krig og hos Gentlemen’s Bazaar går man ikke galt i byen - men pas på de er vanedannende.
Mange hilsner fra
Thomas Grenberg, Snedsted