mandag den 4. november 2013

Mondials barbercreme - Privée No. 1.

Erik Rasmussen, Agdrup



Mondial er ét af de mærker, som de fleste danskere ikke ville stifte bekendtskab med, hvis det ikke var for Gentlemens Bazaar. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om det før jeg så det her. Jeg har prøvet barbercremen Privée No. 1 i tube.

Det jeg først lægger mærke til ved en barbercreme, er duften. Og jeg vil kalde denne duft for elegant. Den er ikke særlig gennemtrængende, men en skøn duft, som man glæder sig over under hele barberingen.

Hvad konsistensen angår, er den ikke helt så fed, som andre barbercremer jeg bruger. Det er, som om den laver en mere luftig creme. 


For nylig gav den mig én af mine bedste og tætteste barberinger med en DE skraber. Men, man skal lige lære, at lave skummet rigtigt. 

Cremen er ret kompakt, så man skal trykke hårdt på tuben for at få den ud. Der skal ikke bruges ret meget, og børsten skal ikke være særlig våd. Jeg vælger, at skumme den op i en barberskål med min Mühle Silvertip barberkost, og der bliver let til tre indsæbninger. Men man skal holde skålen vandret, så man ikke risikerer, at cremen glider ud af skålen, før den er opløst med barberkosten.

Barbercremen efterlader et positivt indtryk, som giver én lyst til at prøve nogle af Mondials andre produkter.

Bertram Sans Head Protect/Aftershave

Erik Rasmussen, Agdrup


Her min vurdering af Bertram Sans Aftershave eller Head protect.




Første gang jeg skulle bruge cremen, pumpede jeg to gange på dispenseren. Det resulterede i, at jeg fik så meget creme ud, at jeg næsten ikke kunne få det brugt i ansigtet. Der er tale om fed creme, der er uhyre drøj i brug. Man skal blot trykke dispenseren ganske lidt ned, så man får to, tre dråber ad gangen. Det rækker langt.

Det første man bemærker, er, at der er tale om en creme. Faktisk er der tale om tre produkter i ét. En dagcreme, en solcreme med faktor 30!! og en aftershave creme. 


Cremen er fed, men ikke fedtet. Det føles, som om den lægger en hinde på huden og man går hele tiden og mærker på den skønne, glatte hud. Den virker dejligt lindrende, når man har barberet sig helt i bund med for eksempel en Straight Razor. Inden jeg bruger den, vælger jeg ofte at bruge en særlig fugtgivende creme som Osmiums Multivitamin Aqua Gel. Når den er trukket ind, bruger jeg Bertram Sans aftershave.

Endelig vil jeg sige at den dufter utrolig godt. Da jeg spurgte min kone, hvad hun synes om duften, svarede hun: "Det er sådan en mand skal dufte". Du er lige til at spise." Vi må ikke håbe, at hun gør alvor af det !!

Alt i alt et skønt produkt med en moderne duft.