fredag den 25. april 2014

Mondial Shaving, No. 908 Pre-Shave Lotion


Mikkel Taanum, Advokat - CPH



Normalt burger jeg en Pre-Shave Oil, en parfumefri barbercreme (fra et andet mærke) og ”almindelig” skraber. Men her har jeg prøvet No. 908 Pre-Shave Cream / Lotion fra Mondial, Italien. 

”First things first” som man siger på nydansk:
Pakken er meget lækker og Pre-Shave cremens flaske er i lækkert design – diskret og pænt, så man faktisk godt kan have det stående fremme. Nu er det ikke det, der er det vigtigste for mig, men på den anden side sætter jeg pris på den slags.
 
Inden første barbering med Pre-Shave Creme / Lotion fra Mondial, skiftede jeg barberbladet på min skraber, men kørte i øvrigt min almindelige morgenrutine: efter bad (hvor ansigtet bliver vasket med en parfumefri ansigtsvask), smører jeg Pre-Shave Oil (eller i dette tilfælde Pre-Shave Creme) på efterfulgt af barbercremen, hvorefter jeg barberer mig.

Efter barbering skyller jeg efter med koldt vand, og afslutter med en Aftershave Balm.

No. 908 fra Mondial Shaving har en dejlig diskret maskulin duft. Jeg plejer ellers at foretrække barbercreme/skum uden parfume, men jeg synes No. 908 fra Mondial Shaving dufter tilpas diskret og alligevel maskulin til, at jeg er blevet helt glad for den. 

Designet synes jeg stadig godt om, om end det ikke rigtigt betyder så meget for mig på den lange bane!

Alt i alt er min oplevelse efter ca. 14 dages brug:

Den første dag havde jeg en fornemmelse af en tættere barbering end jeg plejer, men dette skyldtes formentlig, at jeg anvendte et helt friskt barberblads hoved, for her efter 14 dage vil jeg hverken betegne det som mere eller mindre tæt end det plejer!
 Alt i alt vil jeg godt anbefale produktet til andre. 
Hilsen Mikkel Taanum
Gentlemens Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse. Gentlemens Bazaar siger tak for anmeldelsen og Gentlemens Bazaar glæder sig over, at modtage disse anmeldelser fra vores kunder.
Hvis du vil købe produkter fra italienske Mondial Shaving [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.  

fredag den 11. april 2014

Truefitt & Hill, Bath & Shower Scrub

Mikkel Nordvig, Anmelder, CPH



Før jeg går I gang, må jeg ile med en tilståelse:
Jeg er ganske forudindtaget I denne sag. Siden jeg første gang stiftede bekendtskab med Truefitt and Hill, har jeg været en hengiven beundrer af deres produkter. Som anglofil er jeg desuden svært begejstret for den elegante stil og de historiens vingesus, man svagt aner i baggrunden, når man forkæler sig selv med dette mærke.
 
Således indgangsbønnen, nu til værket.

Jeg har for vane at være lidt nærig, når det kommer til bodyshampoo, simpelthen fordi jeg bruger ret meget af det, og derfor ville belaste mit budget i urimelig grad, hvis jeg skulle udføre de daglige afvaskninger i kvalitetsskum.
Når jeg en sjælden gang imellem har købt et dyrt produkt, har det været med den klausul, at det kun var til brug ved særlige lejligheder, så jeg kunne have glæde af investeringen længe. Desværre viser det sig, at jeg alt for nemt kan overtale mig selv til at betragte hver dag som en særlig lejlighed, hvorfor de dyre dråber forsvinder som dug for solen i et rasende tempo. Derfor holder jeg mig til discount.
Jeg kører Seat. Det er en fin bil, og jeg er godt tilfreds til daglig. Men når jeg så en gang imellem lander bag rattet i en VW, Mercedes eller noget andet, der ligger i højere prisklasser, bliver jeg mindet om, at dyre ting bare er federe end billige. Således også med bodyshampoo. Palmolive, og hvad Føtex ellers måtte have på tilbud, fungerer fint og fornærmer ingen. Men når man så åbner en tube Truefitt and Hill, er det som at se Zlatan trylle efter at have overværet en kamp med Bendtner.
 
 
Denne invigorating bath and shower scrub har en intens duft, der får næsefløjene til at vibrere, så snart låget åbnes. Der er gang i pebermynten, men ikke mere end at man også mærker rosmarin bagved. Man føler sig hensat til en badeanstalt, hvilket står højt på listen over steder, hvor jeg foretrækker at opholde mig. På huden virker shampooen både varm og kold, uden at man føler sig smurt ind i tigerbalsam – lækkert stimulerende, men ingen svien i øjnene.
Skrubbedelen er lovlig underspillet; der er små jojoba-korn i, men ikke mange. Dem, der er, fungerer fint; jeg havde dog foretrukket lidt flere – det er naturligvis en smagssag, og produktet beskrives som en mild skrub, så der er ingen konflikt mellem løfter og virkelighed. Men altså, hvis man er ude efter en brutal peeling, skal man have fat i et andet produkt.
Scrubben føles godt på huden og selvom man, som jeg, har tendens til udtørring, er der ingen problemer i den retning – hvilket ellers ofte er tilfældet med skrubbeprodukter. På den måde er det ikke så tosset, at vi er i den milde ende af skrubbeskalaen.
 
 
Jeg trådte ud af badet med en virkelig frisk følelse i huden og en behagelig fornemmelse af luft i næsen og mod på livet. Skrub eller ej – Truefitt and Hill sætter et højt startniveau for dagen.
Gentlemens Bazaar har modtaget denne anmeldels på produkter fra Truefitt and Hill, London. Vi hos Gentlemens Bazaar siger tak. Gentlemens Bazaar er agent i Danmark for Truefitt and Hill.
Hvis du vil købe produkter fra verdens ældste barbershop, Truefitt and Hill [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.  

fredag den 4. april 2014

Mondial Shaving, Barbercreme Mandarino E Spezie

Peter Lyndrup, Læge - Åbenrå



Jeg har haft fornøjelsen, at teste barbercreme Mandarino E Spezie fra det italienske firma Mondial.
 
 
 
Produktet lever 100 % op til beskrivelsen. 

Teksturen i barbercremen er lækkert cremet, og giver en behagelig og glat barbering. 

Barbercremen er meget brugervenligt og hurtigere at skumme op end lignende barberprodukter. 

Duften er udpræget og er udelukkende et spørgsmål om personlig præference – personligt vil jeg foretrække en mere klassisk sæbeduft.
 
 
En barbercreme, der bestemt er prisen værd, da det rigeligt lever op til de øvrige kvaliteter.

Jeg vil derfor også anbefale produktet til andre.
 
Barbercreme fra Gentlemens Bazaar. Gentlemens Bazaar har modtaget denne anmeldelse, Vi fra Gentlemens Bazaar siger tak.

Hvis du vil købe produkter fra italienske Mondial Shaving [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.