tirsdag den 20. maj 2014

OSMIUM CELLULAR RENEW, ANSIGTSCREME

BEN VAINER, PROFESSOR OG OVERLÆGE, GENTOFTE


Cellular Renew (intensive dagcreme), Osmium For Men, London

En let og let smørbar crème, som ikke fedter. Holder huden blød og fugtig hele dagen.

Tilsætningen af mentol giver en frisk følelse i huden umiddelbart efter påsmøring, hvilket er dejligt forfriskende efter morgenbarberingen.
 
 
Duften er ikke specielt interessant, og det virker, som om man i et forsøg på at gøre den ”mandig” har fjernet al aroma. At der skulle være såvel mandel, abrikos, avocado som hybenolie i cremen kan man ikke dufte. Desværre gør duften, at den specielt i starten, gør den en smule u tiltrækkende at anvende.

Jeg har altid haft et problem med kosmetik- og ansigtsproduktfirmaer, der påstår, at man kan gøre huden eller andet yngre. Jeg må dog erkende, at det virker, som om huden efter en måneds brug af Cellular Renew morgen og aften har gjort netop det.
 
 
Cellular Renew ansigtscreme fra Osmium koster næsten det dobbelt i forhold til Osmiums almindelige ansigtscreme Peak Performance. Jeg har ikke prøvet sidstnævnte, så jeg har ikke mulighed for at vurdere, om cremen er den ekstra udgift værd. Prisen svarer til andre ”specielle” dagcremer, som ikke alle har ekstra værdi i forhold til en billig hudcreme fra supermarkedet.
Cellular Renew er på trods heraf klart en overvejelse værd som fast ansigtscreme.

Cellular Renew kan anbefales til alle mænd, der efter den daglige morgenbarbering har brug for en creme, der overvinder en tør hud.
Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse på Osmium For Men Cellular Renew ansigtscreme til mænd. Gentlemen´s Bazaar siger

Hvis du vil købe produkter fra Osmium For Men, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 
tak.
 

fredag den 9. maj 2014

D.R. Harris, Ginger & Lemon Moisturiser


Christian Heidemann Andersen, Civilingeniør, Hjørring

 
Som testpilot 2014 for Gentlemens Bazaar, har jeg hermed fornøjelsen af at afrapportere mine erfaringer med en dagcreme fra det engelske firma D.R. Harris & Co. Ltd.

Produktets hedder Ginger & Lemon Moisture Cream.



Idet jeg til tider har problemer med tør og irriteret ansigtshud, har jeg været ekstra spændt på at teste dette produkt.

Efter tre dage kan jeg allerede berette om mine erfaringer med produktet, som må siges at være yderst tilfredsstillende.


Selvom produktet på dansk beskrives som en dagcreme, har jeg gode erfaringer med at anvende den både som dag- og natcreme. Men som navnet også antyder (moisture cream), er der tale om en fugtighedsgivende creme.

Cremen er yderst brugervenlig. Det vil sige, at den er let at arbejde med, og trænger hurtigt ind i huden. Selvom cremen virker fed, efterlader den ingen fedtet lag på huden, men derimod en mat og glat overflade, med en følelse af velvære og ren afslapning for huden.

Duften er diskret med en snert af citron og ingefær, som på alle måder kendetegner D.R. Harris & Co. produkterne, nemlig den diskrete luksuøsitet for Gentlemen.

 

I den periode jeg har anvendt produktet, har jeg følt, at cremen tilføjer huden tilstrækkelig fugtighed. Jeg har ikke haft nogen allergisk reaktion, men til gengæld følelsen af at cremen tilføjer tilstrækkelig med fugtighed til at bekæmpe vintertørhed.

Selv til hænderne er produktet fantastisk.

Produktet kan varmt anbefales, og prisen er overkommelig, når man tænker på, hvor drøj cremen er i brug.

God fornøjelse.

Gentlemens Bazaar har fået denne flotte anmeldelse af produktet dagcreme til mænd fra D.R.Harris & Co., London. Gentlemens Bazaar takker - du kan også sende din anmeldelse til Gentlemens Bazaar.

Hvis du vil købe produkter fra D.R. Harris & Co., London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 

torsdag den 1. maj 2014

OSMIUM FOR MEN, Age Defend Shave

Bjørn Hundewadt, Teamleder, Frederiksberg

 
Produkt: Barbercreme, Age Defend Shave fra Osmium For Men, London
 
Osmium For Men barbercreme er en forfriskende oplevelse, både, når der skal kræses for det ældgamle morgenritual, men bestemt også når man fik trykket ‘snooze’ lidt for længe den morgen. 

Barbercremen kommer i en lækker, eksklusivt udseende æske, og til forskel fra mange andre barbercremer, kommer den i plastik tube, som får det til at virke lidt mere lækkert.
 
 
 

Jeg har selv prøvet enormt mange barbercremer, barbersæber og olier til barbering, og selv om det har sin charme at skumme en barbersæbe eller barbercreme først, er det ikke altid det lige passer ind i tidsplanen. Her kommer Osmium For Men til undsætning. Det går lyn hurtigt, og er skønt for huden. 

Første barbering med Osmium Age Defend Shave gik over al forventning, og jeg fik ikke skåret mig selvom barberingen var lyn hurtig. Efter barberingen er det en skøn forfriskende følelse at skylle efter med koldt vand, da der er lidt mint i barbercremen, som giver én det her ‘Cold Rush’. Man føler sig skarp, perfekt barberet og ren. 

Osmium Age Defend Shave lover mindre irritation og rødme, og da jeg netop har sensitiv hud har det været helt fantastisk for mig. Efter barberingen fortsætter barbercremen også med at fugte huden. 

Osmium For Men består primært af naturlige ingredienser og planter. 
 
 

Min konklusion af OSMIUM FOR MEN - AGE DEFEND SHAVE BARBERCREME ER:

Lever produktet op til beskrivelsen?
Ja - helt sikkert.

Tæt barbering uden at skumme, har overraskede mig efter mange års brug af skummende barbercremer / barbersæber, men det holder Osmium For Men, som lovet.

Mindsker rødme og irritation er også helt korrekt, og er rart for os mænd med sensitiv hud.

Efter barberingen giver den komfort og fortsætter med at give fugt - Dette passer også perfekt ind i den reelle oplevelse. 

Er produktet brugervenligt?
Det kan ikke være nemmere. Det er bare at smøre ansigtet ind med fingerspidserne, og så får du en helt fantastisk oplevelse. 

Duften?
Den har en duft af aloe vera, ginseng og mint - Især mint duften giver en dejlig frisk oplevelse.

Er produktet prisen værd ?
Jeg havde også betalt 200 kr. Den kommer til at være fast inventar i mit barbergrej uanset prisen.
 

Vil du anbefale produktet til andre?
Jeg ville anbefale dette produkt til alle - Det er virkelig et stærkt produkt.
 
Gentlemens Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse. Gentlemens Bazaar siger tak og vi fra Gentlemens Bazaar staår gerne til disposition for yderligere information om OSMIUM FOR MEN produkter.
Hvis du vil købe produkter fra Osmium For Men, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.