torsdag den 23. oktober 2014

Truefitt and Hill, Sandalwood Barbercreme

Ulrich Gorm Albrechtsen, Idrætskonsulent, Herning


Når man er vant til enten den almindelige elektriske barbermaskine, eller skraberen med Gillettes bedste gel, så tager det lige en smule tid at vænne sig til at bruge rigtig barbercreme. MEN, sikken fornøjelse det er, når teknikken med at massere barbercremen ind i ansigtet er fundet. 
 
 
 
Truefitt and Hill har med denne barbercreme fundet de ingredienser, der giver velvære. Jeg oplevede efter bare få ganges brug, en blød og smidig hud, færre irritationer i huden og ikke mindst en dejlig duft, der giver minder om en svunden tid, hvor gentlemen duftede af sandalwood.  

Kort sagt en klassisk barbercreme, der gav mig en  soigneret og velplejet følelse hele dagen. 

Jeg følte klart, at produktet levede op til beskrivelsen. Brugervenligheden er ganske god, omend tilvænningen med dosis lige skulle på plads. 
 
 
Duften er klassisk og velduftende. Produktet lever bestemt op til prisen, og jeg har allerede anbefalet Truefitt & Hill til flere venner.
 

Venlig hilsen / Best Regards

Ulrich Gorm Albrechtsen




Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse - Gentlemens Bazaar siger tak - du kan også sende anmeldelse til Gentlemens Bazaar.
Hvis du vil købe produkter fra Truefitt and Hill, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 

fredag den 10. oktober 2014

Mr. Natty Shave Oil

Ole Wenkens, Lærer, København S.



Lever produktet op til beskrivelsen?
Enkel Pre Shave olie, som smidiggør huden, inden den egentlige barbering kan begynde, OG den virker fuldstændig efter hensigten.

 
Er produktet brugervenligt?
Særdeles enkelt og behageligt i anvendelse.
 
 
Duften?
Dejlig og forfriskende duft, når den påføres. Den afdæmpes og forsvinder, når man bruger barbersæbe og kost. 
 

Er produktet prisen værd? 
For den bevidste mand, som sætter en ære i at have en behagelig barbering med efterfølgende glat, blød og smidig hud, er produktet alle pengene værd.
 

Vil du anbefale produktet til andre? 
Absolut til alle vennerne og en oplagt gaveidé til alle kvinder til jul, fødselsdage og Fars Dag

 
Venlig hilsen
Ole Wenkens


Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse - Gentlemens Bazaar siger tak - du kan også sende anmeldelse til Gentlemens Bazaar.
Hvis du vil købe produkter fra Mr. Natty, England [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 


 

fredag den 3. oktober 2014

Mühle Organic, Hårshampoo

Mikkel Nordvig, skribent & anmelder, København S



Shampooen fra Mühle er et dejligt produkt.

Fra første indtryk af, den underspillet elegante indpakning, til den sidste skylning af håret, føler man sig i gode hænder. Det siger naturligvis ikke så meget om selve shampooen, men jeg noterede mig, at låget er af den type, der klikkes åbent med en enkelt finger – noget alle producenter af hygiejneprodukter burde lægge sig efter.

Men nok om det, indholdet er jo det egentligt interessante. Shampooen har en konsistens, som tyktflydende honning. Jeg lagde ud med en mængde svarende til en stor hasselnød, hvilket viste sig at være tilstrækkeligt – her vil jeg lige tilføje, at jeg har en klassisk kort frisure med korte sider og nakke, samt længde nok til en sideskilning på toppen. Der skulle arbejdes lidt for at få den rundt i håret, men da først shampoo og vand var gået i forbindelse med hinanden, fik jeg oparbejdet en tyk, behageligt cremet skum.
 
 
Den føltes virkelig lækker og uden overhovedet at tænke over det, fik jeg givet mig selv en ukarakteristisk grundig hovedbundsmassage. Skummets konsistens taget i betragtning, er det ikke overraskende, at det tog sin tid at få det skyllet ud igen – men det er helt i orden, når nu der er tale om så god en shampoo; kvalitet må godt kræve lidt af én. Desuden, og her er tale om ren indbildning, er jeg sikker på, (men hvor var vi uden indbildningskraft?)fik jeg en følelse af, at den ekstra tid blot bidrog til at gøre mit hår endnu renere… rent var det i hvert fald, uden at være tørt, og uproblematisk at sætte efterfølgende.

Shampooen har en interessant og meget mild duft. Ifølge producenten, er de bærende ingredienser sukkeroer, hvedeproteiner og marokkansk arganolie – da jeg er bosat i Nykøbing F, kender jeg udmærket duften af sukkerroer, og hvede har jeg også erfaring med, hvilket leder mig til at antage, at shampooen har sin duft fra den marokkanske olie. Den er behagelig og diskret – stikker man næsen i flasken, får man en lidt grapefrugtagtig oplevelse, men når shampooen kommer i brug, synes jeg ikke, duften minder om noget, jeg før er stødt på.
Men god, det er den.
Mühles hårshampoo er hermed godkendt i alle kategorier. 


Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse - Gentlemens Bazaar siger tak - du kan også sende anmeldelse til Gentlemens Bazaar.
Hvis du vil købe produkter fra Mühle Organic, Tyskland [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.