mandag den 11. juli 2011

Barbercreme No. 10, Truefitt & Hill

Journalist John Kreiner

Konsistensen af produktet?
Konsistensen af dette produkt er en rigtig creme. Den er meget blød, det gør den meget nem at arbejde med – også for den mindre rutinerede.





Duften?
Den meget diskrete duft er behagelig og helt efter min smag, men dog også markant uden på nogen måde at være dominerende. Den giver et indtryk af renhed og god hygiejne. Det betyder desuden, at man kan bruge den sammen med præcis den aftershave-duft, man ønsker, uden at duftene ”støder sammen”.

Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Det er min oplevelse efter at have brugt cremen nogle gange, at den giver en perfekt forberedelse til en barbering, en forberedelse, der sagtens lever op til de bedste barbersæber, jeg har kendskab til, med et godt ”glid i skummet, som bladet kører på.

Mange barbersæber kan have en tendens til at efterlade huden en smule udtørret efter en barbering. Denne creme efterlader huden glat og smidig, så brug af en fugtighedsgivende aftershave faktisk kan udelades.





Er produktet brugervenligt?
Som nævnt er cremen blødere end de fleste barbercremer, hvilket betyder, at man nemt kan komme til at lade kosten for meget før opskumningen. Dette betyder dog også, at den er uhyre nem at piske til lækkert og cremet skum.

Skummet er helt enestående, og man fornemmer allerede under indsæbningen, at cremen sikrer hudens bløde fugtighed.

Cremen leveres i en elegant bakelit-/plast-bøtte, der klæder hylden med barbergrejer.

Ville du anbefale produktet til andre?
Denne barbercreme er absolut anbefalelsesværdig, ikke mindst på grund af dens fyldige og fugtighedsgivende egenskaber.

Men samtidig giver den også mænd, der kan være plaget af allergiske reaktioner, efter en barbering, mulighed for at nyde en rigtig ”old school”-barbering, da Authentic No 10-serien er fri for parabener, sulfater eller lignende tilsætningsstoffer.

Hvis du vil købe naturlig barbercreme Authentic No. 10 fra Truefitt & Hill, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar