fredag den 19. september 2014

The Bluebeards Revenge, Barbercreme

Ben Vainer, Professor, overlæge, Gentofte


Dejlig barbercreme, der giver en blød, cremet skum. Udtørrer ikke på huden, sådan som en almindelig barbersæbe har en tendens til at gøre. Duften er neutral og ikke specielt interessant. Jeg kan godt lide, at man bagefter kan dufte, at der har været gang i barberingen, og denne følelse fås ikke.

Cremen skal anvendes sammen med en barberkost, og der skal ikke bruges ret meget til en barbering. Tykkelsen af cremen gør den dog lidt vanskelig at dosere, og man kommer derfor ofte til at bruge for meget. Det betyder, at der er til ca. 3 ugers barbering i en dåse, hvilket svarer til en almindelig dåse med barberskum. Prismæssigt bliver det således lidt i overkanten – og betydelig dyrere end en almindelig barbersæbe. 

 
Jeg bruger en ragekniv, og da produktets cremethed gør den lidt klart, gled kniven ind imellem. Kræver lidt tilvænning. Giver på trods af dette en meget tæt barbering, som holder hele dagen. Efter 3 ugers daglig brug er der ingen indikation af reduceret skægvækst, sådan som det påstås, det tilsatte Decelerine kan. Reklamen angiver dog en mindre effekt efter 30 dage og en mærkbar effekt efter 60 mdr., og jeg har således ikke haft tilstrækkeligt barbercreme til en troværdig efterprøvning af dette.

Produktets cremede og bløde skum giver en behagelig og tæt barbering, og barbercremen er klart anbefalelsesværdigt.

vh 
Ben Vainer
Professor, overlæge, ph.d., dr.med.

Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse - Gentlemens Bazaar siger tak - du kan også sende anmeldelse til Gentlemens Bazaar.
Hvis du vil købe produkter fra The Bluebeards Revenge, England [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar