tirsdag den 20. maj 2014

OSMIUM CELLULAR RENEW, ANSIGTSCREME

BEN VAINER, PROFESSOR OG OVERLÆGE, GENTOFTE


Cellular Renew (intensive dagcreme), Osmium For Men, London

En let og let smørbar crème, som ikke fedter. Holder huden blød og fugtig hele dagen.

Tilsætningen af mentol giver en frisk følelse i huden umiddelbart efter påsmøring, hvilket er dejligt forfriskende efter morgenbarberingen.
 
 
Duften er ikke specielt interessant, og det virker, som om man i et forsøg på at gøre den ”mandig” har fjernet al aroma. At der skulle være såvel mandel, abrikos, avocado som hybenolie i cremen kan man ikke dufte. Desværre gør duften, at den specielt i starten, gør den en smule u tiltrækkende at anvende.

Jeg har altid haft et problem med kosmetik- og ansigtsproduktfirmaer, der påstår, at man kan gøre huden eller andet yngre. Jeg må dog erkende, at det virker, som om huden efter en måneds brug af Cellular Renew morgen og aften har gjort netop det.
 
 
Cellular Renew ansigtscreme fra Osmium koster næsten det dobbelt i forhold til Osmiums almindelige ansigtscreme Peak Performance. Jeg har ikke prøvet sidstnævnte, så jeg har ikke mulighed for at vurdere, om cremen er den ekstra udgift værd. Prisen svarer til andre ”specielle” dagcremer, som ikke alle har ekstra værdi i forhold til en billig hudcreme fra supermarkedet.
Cellular Renew er på trods heraf klart en overvejelse værd som fast ansigtscreme.

Cellular Renew kan anbefales til alle mænd, der efter den daglige morgenbarbering har brug for en creme, der overvinder en tør hud.
Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse på Osmium For Men Cellular Renew ansigtscreme til mænd. Gentlemen´s Bazaar siger

Hvis du vil købe produkter fra Osmium For Men, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 
tak.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar