tirsdag den 1. juli 2014

Jermyn Street Collection Barbercreme

THOMAS EGEBÆK HANSEN

 
 
JERMYN STREET BARBERCREME FRA TAYLOR OF OLD BOND STREET


Efter min ven anskaffede sig denne barbercreme, så tænkte jeg, at jeg selv ville give den et skud. Her er mine tanker om barbercreme Jermyn Street fra Taylor of Old Bond Street.
 
  
Duft:
Her brillerer barbercremen sig særligt. Duften skaber næsten en afhængighed, men, den er svær at beskrive. Den er ikke overvældende, men dufter alligevel fantastisk, som en maskulin klassisk herreduft. 

Barberskum:
Denne barbercreme opskummes nemt og rigeligt. Jeg brugte kun en ærts størrelse af barbercremen og den skummer op til flere påføringer. Den fungerer godt med både opskumning direkte i ansigtet eller i en skål begge udført med min trofaste Best Badger børste fra Simpson.  

Effekt og egenskaber:
Barbercremen er ekstremt fugtgivende og gør huden blød og fleksibel så DE skaberen lettere kan glide over ansigtet. Især på halsen gør denne barbercreme underværker, da den reducerer forekomsten af irritation markant, hvilket, nok skyldes det høje indhold af Aloe Vera, kokos fedt og Allantoin. Endvidere giver barbercremens høje glycerin-indhold et glat og let glid for skraberen, så skraberen aldrig "hopper" i ansigtet. 

Indpakning:
Barbercremen kommer i en sort plastik beholder med skruelåg, som er rejsevenlig, så cremen ikke kommer ud over alt i toilettasken. Samtidig er den sorte farve helt anderledes end Taylor of Old Bond Streets andre indpakninger, og denne farve giver et mere maskulint helhedsindtryk. 
 
 

Konklusion:
Overordnet er det et fantastisk produkt, som har masser af gode egenskaber til en lav pris.

 
Hilsen Thomas Egebæk Hansen

Gentlemen´s Bazaar har modtaget denne flotte anmeldelse - Gentlemens Bazaar siger tak - du kan også sende anmeldelse til Gentlemens Bazaar.

Hvis du vil købe produkter fra Taylor of Old Bond Street, London [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar